Even voorstellen

Mijn naam is Esther Landzaat-van Gerven (1971). Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters (23 en 20). Wij zijn woonachtig in Oostzaan. Tijdens mijn werk als apothekersassistente merkte ik dat ik meer verdieping wilde in contact met cliënten en meer wilde betekenen voor mensen met hun klachten. Ik heb altijd interesse gehad in alternatieve geneeswijzen en holistische opvattingen. De wens om daar iets mee te doen heb ik in praktijk gebracht door mezelf daarin verder te ontwikkelen.

Ik kwam in aanraking met Reiki en heb een Reiki 1 opleiding gevolgd. Maar ook mensen te laten ontspannen door middel van een massage had mijn interesse. Een advertentie voor de opleiding voetreflextherapie van Total Health in een lokale krant heeft mij het laatste zetje gegeven: Dit is wat ik wil! 

 

Ik ben in 2010 gestart met de 3-jarige opleiding voetreflexPlus® bij Total Health®. Een HBO opleiding in Westerse en Chinese  voetreflexologie (de Plus staat voor de traditionele Chinese geneeskunst). Deze opleiding heb ik met een diploma afgerond. Mijn scriptie ging over voetreflexPlus®  bij reumatoïde artritis.

In 2015 heb ik de HBO opleiding medische basiskennis ook met een diploma afgerond.

Tijdens de opleiding ben ik tot inzichten gekomen en heb ik letterlijk ook aan mijzelf moeten werken om uiteindelijk een stabiele massagetherapeut te kunnen zijn.

In 2016 heb ik mijn baan als apothekersassistente opgezegd om mij volledig te kunnen richten op mijn eigen praktijk.

 

Mijn doel/missie is mijn cliënten helpen hun gezondheid te verbeteren of dit nu geestelijk of lichamelijk is. Door de massages komt het lichaam en de geest weer in balans.

Het is bijzonder om te zien wat de effecten van de behandelingen zijn. Dit geeft mij steeds meer vertrouwen en mijn motivatie groeit.

 

Bijscholingen:

Zwangerschapsreflexologie

Voetreflex bij neuropathie en chemo

Ooracupunctuur

Hielspoor

Fibromyalgie

Chakramassage/hormonen

Lymfedrainage hoofd/hals

Triggerpoints op de voeten

Medische basiskennis:

vrouwenklachten

voeding en herstel

emotionele DNA

voetreflex bij slaapklachten

 

 

Doel

In deze ruimte is een fijne ambiance gecreëerd, waardoor u zich volledig kunt ontspannen en een moment voor uzelf heeft.

Vitaliteit

Door middel van speciale Chinese en Westerse massagetechnieken zal uw vitaliteit toenemen en uw klachten zullen verminderen.

Balans

Om het balans tussen lichaam en geest te herstellen zal ik uw voeten, onderbenen en knieën masseren. Maar bij sommige klachten zal ik ook de armen en handen behandelen.